tiistai 21. helmikuuta 2017

SDP:n haaste kuntavaaleissa ehdokkaina oleville

Someron SDP haastaa kaikki kuntavaaleissa ehdokkaina olevat puolueesta riippumatta mukaan haastekampanjaan, joka korostaa avointa, puoluerajat ylittävää ja keskustelevaa päätöksentekoa.

Puolueilla on kuntapolitiikassa oma roolinsa, mutta Somerolla on aika siirtyä avoimeen poliittiseen keskustelukulttuuriin, jossa puoluerajat eivät estä Someron kannalta hyvien asioiden etenemistä.
Haastekampanjaan osallistuvat ehdokkaat allekirjoittavat Yhdessä Someron ja somerolaisten parhaaksi sitoumuksen, jossa lupaavat toimia seuraavasti:
1) Hyvä idea on hyvä idea riippumatta siitä kuka sen esittää. Lupaan tukea kaikkia hyviä ideoita ja ajatuksia.
2) Avoin keskustelu on tärkeä pohja päätöksenteolle. Lupaan käydä aktiivisesti keskustelua päätettävistä asioista muidenkin kuin oman puolueeni luottamushenkilöiden kanssa.
3) Hyvä hallinto ja päätöksenteko perustuvat tietoon. Lupaan edistää sitä, että päätöksentekijöillä on aina parhaat mahdolliset tiedot päätöksentekonsa tukena.

Someron SDP toivottaa kaikki vuoden 2017 kuntavaaleissa ehdokkaaksi asettuvat mukaan luomaan uudenlaista poliittista kulttuuria Somerolle. Samalla kannustamme kaikkia aktiivisia ja yhteistyöhön uskovia kuntalaisia lähtemään ehdokkaaksi kuntavaaleissa rakentamaan entistäkin parempaa yhteistyön Someroa.

Ei kommentteja: